Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Τάσεις μόδας νεανικών ρούχων- Καλοκαίρι 2013

Φέτος το καλοκαίρι όπως και σε άλλες προηγούμενες χρονιές σε γενικές γραμμές κυριάρχουν έντονα χρώματα όπως το κίτρινο, το πορτοκαλί, το κοραλλί και το μπλέ ηλεκτρίκ, χωρίς να σημαίνει ότι πιο σκούρα χρώματα όπως το μαύρο δεν μπορούν να φορεθούν. Η καλοκαιρινή μόδα φέτος είναι μια μείξη από διαχρονικά vintage και futuristic (ρούχα που παράπεμπουν στο μέλλον) κομμάτια τα οποία μπορούν κάλλιστα να συνδυαστούν μεταξύ τους για να πετύχουμε ένα ενδιαφέρον και καλόγουστο αποτέλεσμα που τραβά τα βλέμματα.

 Πιο κάτω, σας παρουσιάζουμε τα πιο in για το 2013 καλοκαιρινά κομμάτια τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας.

Μαυρόασπρες γραμμές.

Οι μαυρόασπρες οριζόντιες και κάθετες γραμμές κυριαρχούν σε φορέματα, μπλούζες, κολάν, φούστες κ.α. Μας αρέσουν γιατί εκτός του ότι είναι στη μόδα, έχουν την τάση να ξεγελούν το μάτι και να κάνουν τι σιλουέτα μας να φένεται πιο καλλίγραμμη και λεπτή.





Animal print

Το animal print είναι και φέτος στην μόδα, κυρίως στους χρωματισμούς της λεοπάρδαλης και της ζέβρας. Ωστόσο το φετινό animal print ξεφέυγει από το κλάσσικο καφέ, μπέζ και μάυρο, με έντονους χρωματισμούς (π.χ ροζ,μπλε, κίτρινο) να έχουν την τιμητική τους.





Τζίν μπλούζες ή μπλούζο-φορέματα

Τζίν αμάνικες μπλούζες ή μακρυμάνικες μπλούζες συμπεριλαμβάνονται στα πιο in κομμάτια της σεζόν ειδικότερα σε συνδυασμό μεταλλικά τρουκ (καρφάκια) στις τσέπες και στις άκρες του κομματιού.





Ημιδιαφανές μπλούζες  

Άλλο ένα κομμάτι το οποίο δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας αυτό το καλοκαίρι είναι οι αμάνικες ή μακρυμάνικες ημιδιάφανες μπλούζες οι οποίες μας αρέσουν γιατί είναι πολύ θηλυκές και αιθέριες. 
Το καλό με τις ημιδιάφανες μπλούζες είναι ότι είναι διαθέσιμες σε πολλές διαφορετικές επιλογές  χρωματισμών και μοτίβων όπως animal print,tribal (ινδιάνικο) στυλ, στρατιωτικό στυλ, οι μαυρόασπρες γραμμές, τα παστέλ ανοιχτά χρώματα καθώς και τα πιο έντονα φωσφορούχα χρώματα.




Hi-low φορέματα

Tα hi-low φορέματα παραμένουν στην μόδα και φέτος το καλοκαίρι.
Ως hi-low φορέματα χαρακτηρίζουμε φορέματα τα οποία μπροστά έχουν κόντο μήκος και πίσω είναι maxi.
Tα hi-low φορέματα υπάρχουν σε διαφορετικά στυλ  για  όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις.  Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν μοντέλα τα οποία είναι πολύ εντυπωσιακά  και ιδανικά για την βραδινή σας έξοδο ή κάποια επίσημη περίσταση, ενώ υπάρχουν και κάποια πιο casual τα οποία είναι ιδανικά για πιο απλές και καθημερινές στιγμές.




Σκισμένα τζιν σορτσάκια

Ξεθωριασμένα και σκισμένα τζιν σορτσάκια είναι ιδανικά για το φετινό καλοκαίρι.
Μας αρέσουν ιδιαίτερα γιατί  συνδυάζονται έυκολα με οποιοδήποτε τοπ από πάνω συν το ότι προσθέτουν μιά sexy και νεανική νότα στο όλο ντύσιμο.




Ομπρέ πολύχρωμα ρούχα.

Οι αποχρώσεις ενός χρώματος ή πολλών χρωμάτων τα οποία ξανοίγουν σταδιακά (gradient) κυριαρχούν φέτος σε σορτσάκια, μπλούζες και φορέματα  και μας φτιάχνουν την  καλοκαιρινή διάθεση.




Στρατιωτικό και ναυτικό στιλ

Στα in γυναικεία ρούχα της φετινής καλοκαιρινής σεζόν συμπεριλαμβάνονται ρούχα στρατιωτικού και ναυτικού στυλ τα οποία το πιο πιθανό να έχετε ήδη από προηγούμενες σεζόν.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...