Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Παλέτα 88 σκιών από το Ebay (review)+ swatches


Eδώ και καιρό έψαχνα μια παλέτα σκιών που να έχει όλα όσα χρώματα θέλω χωρίς να κοστίζει μια περιουσία. Η συγκεριμένη παλέτα καθώς και άλλες παρόμοιες είναι διαθέσιμες ευρέως στο ebay.com καθώς και σε άλλα ανεξάρτητα site όπως το coastalscents.com σε πολύ προσιτές τιμές.

Yπάρχουν παρόμοιες παλέττες των 40 και των 120 χρωμάτων αλλά απόφασισα να αγοράσω την 88 shimmer palette γιατί έχει όλα τα χρώματα τα οποία ήθελα με μια δόση glitter/shimmer η οποία δεν είναι υπερβολική.

Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα και πολλά αν αναλογιστώ ότι πλήρωσα μόνο 20 ευρώ για 88 χρώματα αλλά έχω εκπλαγεί ευχάριστα.

Αν εξαιρέσω 3-4 χρώματα τα οποία βγαίνουν πολύ light και δεν απλώνονται καλά στο μάτι, τα υπόλοιπα είναι αρκετά καλά και με λίγη βάση δείχνουν σχεδόν επαγγελματικού επιπέδου. Σε σχέση με τις σκιές Mac και άλλες ακριβές μάρκες δεν θα έλεγα σαφώς ότι η ποιότητα είναι η ίδια, αλλά σε σχέση με τα λεφτά που έδωσα, είμαι αρκετά ευχαριστημένη.
Γενικά πιστευώ η παλέτα είναι κατάλληλη για όσες θέλουν να πειραματιστούν με διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς καθώς για όσες δεν έχουν πολλά χρήματα να αγοράσουν πολλές σκιές ταυτόχρονα.

Γενική βαθμολογία: 4.5/5

Παλέτα σκιών από ebay
Δείγματα παλέτας σκιών




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...