Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Χειμερινή μόδα 2013-2014. Ιδέες για το τι να φορέσεις τις γιορτές...



Οι γιορτές πλησιάζουν και η χειμερινή μόδα φέτος μας προστάζει να ντυθούμε άνετα αλλά και γιορτινά με πολλές κυρίαρχες τάσεις να διεκδικούν θέση στην γκαρνταρόμπα μας.

Εάν ψάχνετε  ιδέες για χειμερινά και γιορτινά συνολάκια που κοστίζουν λιγότερο από 100 ευρώ, σας έχουμε eτοιμάσει 5 μοναδικά συνολάκια για όλες τις περιστάσεις. Eάν ενδιάφερεστε να μάθετε που μπορείτε να αγοράσετε τα πιο κάτω, γράψετε μας comment ή στείλτε e-mail στο: marina.andreou679@gmail.com


No1: Casual γιορτινό συνολάκι 

casual Christmas outfit- χριστουγεννιάτικο συνολάκι

Τίποτα δεν δείχνει τόσο γιορτινό όσο οι αποχρώσεις του άσπρου και του κόκκινου. Το συνολάκι αυτό είναι ιδανικό για καθημερινές casual εμφανίσεις που δεν προστάζουν και πολλά και μας αρέσει γιατί έχει μια δόση sporty/college style που είναι πολύ της μόδας φέτος.
Κατάλληλο για ηλικίες: 12-25 ετών.


Νο2: Μάυρο ημιεπίσημο συνολάκι



Το πιο πάνω  μάυρο συνολάκι αποτελεί μια στυλάτη και κομψή επιλογή για απλές ή ημιεπίσημες χειμερινές εξόδους όπως βόλτες στα μαγαζιά, στην καφετέρια βράδυ κ.α Μας αρέσει γιατί έχει μια πολύ μικρή δόση ροκ στυλ στην πιο απλή και κομψή εκδοχή του.
Iδανικό για ηλικίες: 18-30 ετών


Νο3: Ταρτάν κόκκινο-μάυρο συνολάκι


Το ταρτάν είναι πολύ in αυτή την σεζόν και φοριέται με πολλούς τρόπους αρκεί να βάλεις φαντασία. Μπορείς να το συνδυάσεις με πάνκ/ροκ αξεσουάρ και χαμηλές μυτερές γόβες για ξεχωριστές εμφανίσεις. Σε περίπτωση που έχει έξοδο απόγευμα ή βράδυ, σου προτείνουμε αυτό το συνολάκι. Μπορείς  επίσης να το φορέσεις και για πρώτο ραντέβου εάν θέλεις να δώσεις μια στυλάτη και χαριτωμένη εντύπωση στον άλλο.
Κατάλληλο για ηλικίες: 15-25 ετών.



No 4: Blue-black συνολάκι για βραδινές εξόδους


Συνολάκια/ ρούχα και αξεσουάρ για βράδυ


Εάν θέλεις να είσαι κομψή και εντυπωσιακή στις βραδινές σου εξόδους, χωρίς να ξοδέψεις μια ολόκληρη περιουσία, δοκίμασες να συνδυάσεις μπλέ με μάυρο όπως πιο πάνω. Ο συνδυασμός μπλέ ηλεκτρικ με μάυρο είναι ιδανικός για να είσαι in αυτό τον χειμώνα χωρίς υπερβολές. Εάν επιλέξεις αυτό το συνδυασμό μπορείς να προσθέσεις και αξεσουάρ σε ασημί χρώμα, αλλά οποιαδήποτε άλλα χρώματα δεν ταιριάζουν.

Ιδανικό για ηλικίες: 20-35 ετών


Νο 5: Casual συνολάκι σε τιρκουάζ και ροζ τόνους



Οι girly αποχρώσεις του ροζ και του τιρκουάζ είναι ιδανικές για casual χαριτωμένες εμφανίσεις. Για να είσαι πάντα μέσα, απέφυγε να βάλεις παντελόνι ή φούστα στις ίδιες αποχρώσεις και συνδυάσε τα με κάτι λευκό ή και γκρι.

Ιδανικό για ηλικίες: 15-25 ετών




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...