Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

5 αποκλειστικές ιδέες/συνολάκια που θα σε κάνουν να λάμπεις στην ρεβεγιόν


Στην ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς, όπως είναι φυσικό, θέλουμε όλες να λάμπουμε περίσσοτερο από κάθε άλλη περίσταση και ιδιαίτερα εάν είμαστε καλεσμένοι σε σπίτια φίλων και σύγγενων ή θα πάμε να το γιορτάσουμε έξω με το έτερον ήμισυ και την παρέα μας.
Εάν δεν έχεις αποφασίσεις, τι θα φορέσεις ή πως θα συνδυάσεις τα ρούχα σου και τι μακιγιάζ θα πρέπει να κάνεις για να ξεχωρίσεις, σου έχουμε 5  αποκλειστικές ιδέες/συνολάκια για να πάρεις ιδέες. Μπορείς βέβαια να τις προσαρμόσεις στα δικά σου γούστα και στυλ ανάλογα και με το πόσα διαθέτεις για να πετύχεις ένα ολοκληρωμένο λούκ.


1.)Κοραλλοκόκκινο φόρεμα με χρυσές γόβες και αξεσουάρ
Το κόκκινο της φωτιάς εκτός από γιορτινό, είναι sexy και κολακέυει σχεδόν όλες τις γύναικες ιδιαίτερα τις πιο ανοιχτόχρωμες που θέλουν να πετύχουν μια ενδιαφέρουσα αντίθεση με τον τόνο της επιδερμίδας τους. Για να προσθέσεις ένα πιο στυλάτο και λαμπερό αέρα στο όλο ντύσιμο του, συνδυάσε το με χρυσές ψηλοτάκουνες γόβες και αξεσουάρ ενώ καλό θα ήταν να αποφυγείς τα έντονα κολιέ για να μην δείχνει υπερβολικό το όλο αποτέλεσμα. Μπορείς επισης να  συνδυάσεις το φόρεμα και με μάυρα ή μπλέ ηλεκτρίκ παπούτσια έαν είσαι πιο τολμηρή. Για να ολοκληρώσεις το λουκ σου, επέλεξε μακιγιάζ στις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις όπως ανοιχτά κόκκινα χείλη, χρυσή σκιά και μια λεπτή γραμμή eyeliner με 2 στρώσεις μάσκαρα.







2.)Μάυρο balloon φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες
Εάν σ'αρέσει το μαύρο και το ρομαντικό αλλά συνάμα "dark/gothic" στυλ, το πιο πάνω συνολάκι είναι ιδανικό για εσένα. Είναι κατάλληλο για να σε κάνει να δείχνεις νεότερη (εάν είσαι πάνω από 30) και προσθέτει καμπύλες εκεί που τις χρειάζεσαι έαν το σώμα σου είναι πολύ λεπτό και ίσιο. Συνδυάσε το με μάυρες γόβες ή ανοιχτά τακούνια σε μέτριο μήκος και ένα μια clutch επίσης σε παρόμοιους τόνους για ένα total black look. Για μακιγιάζ, προτίμησε σκούρα κόκκινα χείλη (ματ) με ένα ελαφρύ σμόκι λουκ στα μάτια.




3.)Μπλέ ηλεκτρίκ φόρεμα με κόκκινες γόβες και ουδέτερα αξεσουάρ
Το μπλέ ηλεκτρίκ είναι ένα χρώμα που ξεχωρίσει και είναι της μόδας και φέτος αρκεί να ξέρεις να το συνδυάζεις σωστά. Για να ξεχωρίσεις, συνδυάσετε το με κόκκινες γόβες ή πέδιλα σε μέτριο μήκος. Εάν είσαι πιο κλασσική, το μάυρο και το ασημί είναι η πιο ασφαλή σου επιλογή. Επίσης για να μην δείχνεις too much, συνδυάσε τα με τσαντάκια και αξεσουάρ στις αποχρώσεις του λευκού και του λευκόχρυσου. Σχετικά με το μακιγιάζ σου, επέλεξε ανοιχτά glossy κόκκινα χείλη και ένα ελαφρύ  σκούρο μπλε σμόκι μάτι ή ένα μακιγιάζ ματιών σε γιήνους τόνους.




4.)Magenta/Σκούρο κοκκινωπό ροζ φόρεμα με τιρκουάζ γόβες
Εάν διστάζεις να ντυθείς στα κατακόκκινα αλλά και πάλι θέλεις να ξεχωρίζεις, δόκιμασε να φορέσεις ένα maxi φόρεμα σε σκούρα ροζ/magenta απόχρωση. Για να κάνεις την διαφορά και να πετύχεις μια ενδιαφέρουσα αντίθεση, συνδυάσε το με μέτριου μήκους τιρκουάζ κλειστές γόβες ή πέδιλα και ασημί αξεσουάρ. Προσοχή βέβαια να μην το παρακάνεις με τα αξεσουάρ γιατί το αποτέλεσμα θα δείχνει πολύ επιτηδευμένο. Επίσης το μακιγιάζ σου πρέπει να κινείται σε ήπιους γιήνους τόνους στα μάτια (ανεξαρτήτως χρώματος ματιών) αν θέλεις να βάψεις τα χείλη σου σε παρόμοια απόχρωση με το φόρεμα.








5.)Πουά πουκαμισάκι με ασύμμετρη φουστίτσα σε τόνους μάυρους/μπεζ.
Σε περίπτωση που είσαι νεαρή και θέλεις να φαίνεσαι στυλάτη και cute δίχως να το παρακάνεις με έντονα φορέματα, θα λατρέψεις το πιο κάτω συνολάκι. Το πουά σε κλασσικές αποχρώσεις όπως αυτή του μάυρου και του μπεζ είναι ιδανικό για αυτή την σεζόν και προσθέτει μια ήπια παιχνιδιάρικη νότα. Εάν το συνδυάσεις με ασύμμετρη κοντή φουστίτσα ή παντελονόφουστα  δε, θα κλέψεις τις εντυπώσεις.  Ολοκλήρωσε το λουκ με μάυρα peep-toe ψηλοτάκουνα ή στρογυλλές γόβες και αξεσουάρ με κορδελίτσες για ένα εντυπωσιακό girly λουκ. Στο μακιγιάζ σου προτίμησε ανοιχτά κόκκινα glossy χείλη και  μια λεπτή γραμμή μάυρου eyeliner στα μάτια με μπεζ σκιά στο κινητό βλέφαρο.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...